אסף אביר מציג את תמונת הפסיכולוגיה של הטעם דרך קומץ הניסויים הכי מפתיעים ופוקחי עיניים ויראה איך אפשר לזהות את ההשפעות בעולם סביבנו, ואולי להיעזר בהן כדי ליהנות יותר.
מתי? 15.12.2020, 20:30 – 22:00
כמה? חינם
איפה? מפגש באפליקציית זום – Zoom
![](http://sheinkin.co.il/wp-content/uploads/2020/12/tel-aviv-asaf-abir.jpeg)
אסף אביר, מחבר הספר "לא ספר בישול" והמדור "מה הטעם" במוסף כלכליסט, ומנהל את הבלוג וקבוצת הפייסבוק "מה הטעם – בשלנים סקרנים".
תגובות
Loading…